20. toukokuuta 2010

Nokialta myös pienempiä palkintoja tarjolla - Calling All Innovators 2010


Nokian Calling All Innovators 2010 -kilpailu "kutsuu kaikki innovaattorit" luomaan loistavia sovelluksia ja sisältöä Nokian mobiililaitteisiin.


Kilpailukategorioita on tänä vuonna neljä:

Eco/Being Green: Auta pelastamaan planeettamme innovatiivisella, luontoa säästävällä sovelluksella Nokia -laitteisiin.

Entertainment: Viihdekategoria joka sisältää musiikin, multimedian ja pelit.

Life Improvement: Kategoriassa etsitään mobiilisovelluksia asioihin jotka vaikuttavat positiivisesti (kehitysmaissa elävien) ihmisten päivittäiseen elämään, kuten koulutus, maatalous, terveys jne.

Productivity: Sovellukset, jotka helpottavat kuluttajien päivittäistä elämää ja auttavat heitä olemaan tuottavampia, kuten apuohjelmat, liiketoiminta- ja henkilökohtaiset taloudenhallintasovellukset.


Kaikkien neljän kategorian kolme parasta kilpailuehdotusta palkitaan seuraavasti:

Pääpalkinto: 30,000 USD
2. palkinto: 15,000 USD
3. palkinto: 5,000 USD

Lisäksi kaikki kilpailuehdotukset kategoriasta tai sijoituksesta riippumatta voivat voittaa erikoispalkintoja. Nämä erikoispalkinnot pohjautuvat sovelluksen luomisessa käytettyyn teknologiaan tai muuhun perusteeseen.

Paras sovellus Nokia N900 -mallille: 50,000 USD

Paras cross-platform -sovellus joka käyttää Qt:tä:
50,000 USD (lisätietoa Qt:stä http://fi.wikipedia.org/wiki/Qt)

Paras mobile computing -sovellus: 50,000 USD, plus voittaja pääsee mukaan kansainväliseen isolla rahalla toteutettuun markkinointikampanjaan jossa voittajasovellusta mainostetaan.

Paras paikallisesti merkityksellinen sovellus, jolla on maailmanlaajuista potentiaalia: 15,000 USD

Tänä vuonna mukana on myös paikalliskilpailu 16 eri maassa, mutta valitettavasti Suomi ei ole joukossa mukana tällä kertaa. Toivotaan että ensi vuonna olisi, koska onhan Suomi kuitenkin Nokian kotimaa.

Pidä kiirettä, sillä vuoden 2010 kilpailuun osallistuminen päättyy jo 10. kesäkuuta. Voittaja julkaistaan syyskuussa myohemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Lisätietoa, tarkemmat kuvaukset haasteista sekä ohjeet ja hakulomake (englanniksi) osoitteessa http://www.callingallinnovators.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti