20. toukokuuta 2010

Voita miljoona dollaria Nokia Growth Economy Venture Challenge -kilpailusta!


Nyt on tarjolla miljoona dollaria riskipääomasijoituksena parhaalle mobiilisovellusidealle. Nokia etsii Growth Economy Venture Challenge -ideakilpailulla uutta killerisovellusta kehittyvien maiden mobiilimarkkinoille.

Nokia etsii kilpailulla:

- Ideaa, joka voisi todella muuttaa ihmisten tapoja käyttää Nokian mobiililaitteita.

- Ideaa, joka osoittaa kuinka mobiiliviestintä parantaa miljoonien ihmisten elämänlaatua kehittyvillä markkinoilla maailmanlaajuisesti.

- Ideaa, joka todistaa että hyvä liiketoimintamahdollisuus voi myös olla osallinen "hyvän tekemisessä", ja vaikuttaa merkittävästi kehitysmaissa asuvien ihmisten elämään


Venture Challengessä ei ole kyse pelkästään mobiilisovelluksista, vaan voittava idea voi olla tekninen laite, ohjelmisto tai uusi palvelumalli.

Kysessä ei siis ole varsinainen rahapalkinto tai apuraha, vaan riskipääomasijoitus, jonka Nokia tekee voittaneen idean kehitystä ja kaupallistamista varten.

Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo julkistaessaan kilpailun Las Vegasissa 8.1.2010:
"We are challenging developers and innovators around the world to take action. We want you to come up with new and innovative ways to help people and promote upward mobility around the world."

Pidä kiirettä, sillä vuoden 2010 kilpailuun osallistuminen päättyy jo 10. kesäkuuta. Voittaja julkaistaan syyskuussa myohemmin ilmoitettavana ajankohtana.


Lisätietoa, tarkempi kuvaus haasteesta sekä ohjeet ja hakulomake (englanniksi) osoitteessa:
http://www.callingallinnovators.com/venture_challenge.aspx

Inspiraationlähteiksi haasteeseen Nokia suosittelee tutustumaan Lonely Planetin kanssa kehittämäänsä Progress Projectin http://www.theprogressproject.com/ hankkeisiin.

Olli-Pekka Kallasvuon koko puhe 2010 International Consumer Electronics Show (CES) tapahtumassa luettavissa osoitteessa http://www.cesweb.org/docs/OPK-CES10.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti