14. kesäkuuta 2010

Suomalainen innovaatio palkittiin taas - Valmisnuotiolle hopeaa WorldStar -kilpailussa

Ylöjärveläisen Valmisnuotio Oy:n ja SCA Packaging Finlandin kehittämä valmisnuotiopakkaus on jälleen niittänyt mainetta maailmalla. Pakkaus sijoittui hienosti toiseksi kansainvälisessä WorldStar President's Award -kilpailussa Pekingissä.

Valmisnuotion kakkossija on komeaa jatkoa joulukuiselle WorldStar-pakkauspalkinnolle. Palkinto myönnettiin 130:lle tuotteelle, joista viisi asetettiin ehdolle President's Awardin saajiksi. Voiton Valmisnuotion nenän edestä vei brasilialainen elintarvikealan jätti SADIA S.A mikropizzapakkauksellaan.

- Suomalaisia ei aiemmin ole tällä palkinnolla palkittu. Me teimme suomalaista tuotehistoriaa, iloitsee Aki Kuivaniemi, yksi pakkauksen kehittäjistä.

Valmisnuotion puu on ilmakuivattua suomalaista koivua. Pakkauksen mukana olevalla sytytyspalalla nuotionsytytys onnistuu joka säässä. Syttynyt valmisnuotiopakkaus palaa puolessatoista minuutissa, minkä jälkeen nuotio on valmis. Nuotion palamisaika on noin tunti ja jäljelle jää vain tuhka. Valmisnuotio painaa vain viitisen kiloa.

Idea valmisnuotiosta ei alunperin syntynyt kaupallisista lähtökohdista, vaan yksinkertaisesti kaveriporukan päähänpistona.

Yrityksen kotisivut: http://www.valmisnuotio.fi/
Tutustu WorldStar -voittajiin osoitteessa: http://www.worldpackaging.org/worldstar-packaging-awards/default.asp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti